Best dream ever.
Salam, entahlah kenapa tapi aku rasa benda ni memang aku patut share. Sebab aku rasa gembira tak terkata. Tapi aku tahu endingnya bila korang baca mesti korang gelak. Tapi takpelah, salah aku jugak. Kenapa nak share kalau dah tahu ada orang akan gelak nanti? Tabahkan hatiku ini. Tolong. Hahaha drama petang hari.



Bermulanya alkisah. Aku tidur lena pulak malam tadi. Hehehe. Perlulah bagitahu. Lepastu aku mimpi Justin. Memang lah pernah gak mimpi Justin sebelum ni tapi aku rasa ni paling epic. Just so you know justin kan ada buat concert kat singapore, aku tak gi. Tapi aku dapat gi melalui mimpi aku. Hahahaha. Gempak tak?


Aku tak tahu macam mana aku pergi concert tu, tapi dah memang aku ada kat sana. Syukur. Walaupun dalam mimpi. 


Paling tak boleh tahan yang aku ingat, aku jerit cam orang gila kot time nyanyi lagu one less lonely girl :((( sedih kuasa 80 ko tau tak. Yang nak emo ni asal padahal dalam mimpi je. Chill pateng. Hahaha. If only that dream boleh jadi kenyataan. Indahnya duniaku.




Lepastu yang memang best lah dia hulur tangan kat aku sebab aku jerit "justin justin" waktu dia nyanyi lagu be alright, sumpah shaking nak nangis omg hahaha apa ni fatin!!!! Mimpi je kan so tak haram ah hahahaha bukan in real life ok pegang tangan justin. Pastu dia sempat cakap ily? Nak nangis boleh tak? True beliebers paham ah kot how excited i am yang bukan beliebers mesti cakap "weh mimpi je kot nak over pehal" ok beb ok. Kau tak faham ke perasaan aku :( bayangkan ah weh justin depan mata apa kau buat? mesti nak jerit nak pengsan lol. Ok. And i know my limits. Jangan risau. Hm i didn't want to wake up, never :P


Pagi tu aku bangun aku refresh balik otak "apa aku mimpi eh." "phergh justin" excited sampai tak pergi sekolah sebab bila aku gi sekolah aku daydreaming pasal justin je kang deskmate aku mula ah annoyed. Kawan aku pun sama. Mereka tak memahami aku langsung :( hahaha. Aku bagi tahu ibu "ibu, akak mimpi justin, i went to his concert" "Haa baguslah jimat duit. Moga moga mimpi selalu." kau nampak tak ibu aku being sarcastic? Sentap. Tak tipu. Thanks to Justin, instead of crying every night, I dreamed of you.  Boleh tak aku repeat?

 I dreamed of justin last night, that I was on a concert in the first row and touched him and he said that he loves me oh tears ily more justin. best dream I have ever had. :) knowing that will never happen, slowly kills me inside. it breaks my heart. ♥___♥
"Best dream ever." was posted on: Friday, October 4, 2013 @ 2:08 AM Add comment 0


Older Post | Newer Posts


Twitter


You’re lucky, Allah SWT gifted you with hidayah. Share it with others too.
Owner
Fatin Nursyahira / 17

Listen